Bollen planten als startschot

Sinterklaas is net het land uit, kerst staat voor de deur en de winter lijkt nu echt door te komen; het lijkt misschien een gek moment voor een lente-festival om de kaartverkoop te starten, maar niks is minder waar. Vandaag plantte Matthijs Hulsebosch namelijk dé bollen die straks de unieke festivalsetting van Vier de Lente gaan maken, en dat gaat toch een kleurrijk plaatje worden!

Samen met muzikale held Jeffrey Parmentier, die maar weer bewijst dat ‘ie werkelijk overal en altijd een feestje kan bouwen, reed Matthijs met de traktor de bollen het veld op. Dit jaar zal het decor niet alleen uit tulpen, maar ook voor een deel uit hyacinten bestaan. Het wordt een kleurrijk, insta-proof geheel. Het podium wordt verplaatst zodat je niet alleen uitkijkt over de bloemen, maar er echt middenin kunt dansen!

Het festivalterrein bevindt zich op dezelfde locatie als vorig jaar, bij Firma Th. J. Hulsebosch. Deze bloemenexperts hebben al flink hun best gedaan; normaal worden bolbloemen geplant tussen de periode van herfstregen en de vrieskou in, maar ze hebben in de kas al even mogen groeien. Zo helpen ze de tulpen een handje, zodat ze op tijd in volle bloei staan.

tulip fields with tractor on background