VRAAG MAAR RAAK BAAK


HIER is dat feestje! Vier de Lente 2023 vindt plaats bij Firma Hulsebosch, op de Veenenburgerlaan 71, 2182 DB Hillegom, Nederland. Wie kent het niet! Nee? Google Maps knows, en de borden + verkeersleiding ook.
De poorten gaan open om 17:00 uur, zodat je je vrijdagmiddagborrel kunt verplaatsen naar het Vier de Lente Festival. We zorgen voor een koud drankje, een hapje en natuulijk een muziekje. De echte programmering start vanaf 18:00 zodat we eventuele verkeersdrukte of uitgelopen vergaderingen kunnen overbruggen.
Graag zelfs! We zorgen voor meer dan ruimte genoeg voor jullie stalen rossen, ze zullen zich helemaal thuis voelen op de tulpen-weide. Fiets fieeeuw!
Zeker! We hebben een ruime fietsenstalling voorzien om je trouwe tweewieler te parkeren. Lukt het niet om met de fiets te komen? Je kunt via de ticketshop een parkeerticket kopen. Omdat er een openbare weg tussen het parkeerterrein (bij Steenvoorden) en de festivallocatie loopt, kun je dan gebruik maken van een huurfiets om 'de oversteek' te maken. Andersvalide? Geen probleem, daar hebben we natuurlijk een plekje dichterbij voor voorzien. Je andersvalide-parkeer ticket regel je ook via de ticketshop.
Het liefst ontvangen we iedereen op de fiets. Maar als je kunt carpoolen, is onze Kiss & Ride ook een optie. Stel de navigatie van je chauffeur in op Veenenburgerlaan 69 om je te laten droppen :)
Hoe oud je je ook voelt, het festival is 18+. We schenken namelijk (graag) een biertje.
Bloemen. Op. ALLES. Nee hoor, trek vooral aan waar jij je lekker in voelt, al gaan we natuurlijk heel erg lekker op fleurige outfits. Draag geen haatdragende leuzen, racistische uitingen of andere ongezellige dingen. We willen graag dat iedereen zich welkom voelt. Ook kan de beveiliging moeite hebben met voetbalshirts, motorclubkleding en overige kleding met groepskenmerkende teksten. Laat die dus lekker in de kast hangen, dat voorkomt onnodig gedoe bij de entree.
Geen zorgen, alle pleisters, kusjes, luisterende oren en schouderklopjes zitten al goed verpakt in de verbanddozen van onze professionele EHBO'ers. Ze staan voor problemen, groot en klein, voor je klaar.
Flauw misschien, maar we werken niet met een blokkenschema. We hebben maar 1 podium staan, dus je kunt (nee, wil!) niks missen. Zorg dus gewoon dat je uiterlijk 18:30 binnen bent zodat je iedereen live kunt meemaken!
Zekersteweten. We snappen het, het is vrijdagmiddag en je bent wel toe aan een biertje en een bitterbal. We zullen zorgen dat de drankjes koud staan en je iets kunt eten voordat de voetjes van de velden gaan!
Je kunt het terrein niet even af en weer op. Dat is gelukkig niet erg, want eenmaal binnen wil je nooit meer weg!
Je hebt maar 1 paar oren, en liefst kun je daar nog heel veel jaar mee naar lekkere muziek luisteren. Zorg dus goed voor ze, ook dat is lekker duurzaam.
Ja! We proberen zo min mogelijk afval te produceren (vandaar de statiegeldbekers) en moedigen iedereen aan om met de fiets naar het festival te komen. We strooien uiteraard geen confetti in de mooie bollenvelden, ruimen alles netjes op na afloop van het evenement, en hergebruiken zoveel mogelijk materiaal. Een lesje van vorig jaar: al die peuken die we mochten rapen... bah! Rook in de rookhoek en doe asjeblieft je rommel zélf in de afvalbak? Dank!
Ja hoor, maar je bent zelf verantwoordelijk voor je spullen. Er zijn wel regeltjes over wat je in je tas mag meenemen het terrein op. Zo is het verboden om drugs, drank, wapens, professionele audio/video/foto apparatuur mee te nemen. Bij betreding van het evenement kun je worden gefouilleerd, en als je dat weigert, kan het zijn dat je het terrein niet op mag. De specifieke kleine lettertjesvan wat niet is toegestaan om mee te nemen: etenswaren, glaswerk, plastic flessen, bidons, blik, camelbaks, huisdieren, (klap)stoelen, krukjes, opblaasbare objecten, paraplu’s en parasols, selfiesticks, drugs, vuurwerk, (vuur)wapens, gevaarlijke voorwerpen en professionele foto-, film- en andere opnameapparatuur. Of sprake is van professionele apparatuur is uitsluitend ter beoordeling van de organisatie. De organisatie zal niet toegestane zaken bij de ingang in beslag (laten) nemen. Indien de organisatie dergelijke voorwerpen voor de duur van het evenement in bewaring neemt, aanvaardt zij geen enkele aansprakelijkheid ter zake. Legale waardevolle zaken kunnen later worden opgehaald. Illegale zaken zullen aan de politie worden overhandigd.
Kom je met het OV? Fijn! Je kunt nog ruim op tijd terug bij Station Hillegom komen voor de laatste trein naar huis. Je hebt ruim marge om onderweg nog even te verdwalen, of nog even te tongen in het fietsenhok, want de laatste treinen rijden vanaf NS Station Hillegom om:
01:05 -> Leiden Centraal
00:54 -> Haarlem StationARTIESTEN

Klik op de artiest om hun muziek te ontdekkenBeperkt aantal kaarten beschikbaar! WEES SNEL
OP = OP

De presale actie was binnen 24u uitverkocht.
Wees dus snel en regel je kaartjes voordat het te laat is!


Verzeker hier je kaartjes

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws en van speciale acties? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Subscribe

* indicates required
/ / ( dd / mm / yyyy )
Kom dansen tussen de tulpenvelden
en proost met je vrienden op 14 april
Vier de Lente!