Nederland

Showing
Vier de Lente is een platform dat zich richt op verjonging en verduurzaming van de Bollenstreek en -sector. De Business Academy biedt podium aan relevante sprekers die zich met dezelfde thema's bezighouden.
Showing
12 april 2024
17:00
In slechts drie jaar tijd is Vier de Lente Festival uitgegroeid tot een tweedaags evenement waar je niet meer omheen kunt; want als je er nog niet bent geweest, dan heb je er waarschijnlijk wel al van gehoord. Dit wil je niet missen!
Waar het razend populaire trio van StukTV op YouTube domineert met ruim 2.3+ mln abonnees, rocken ze de laatste jaren ook in clubs en op grote festivals. De DJ-act staat bekend om hun energieke liveshow met een hoog party-gehalte.
Showing
13 april 2024
17:00
In slechts drie jaar tijd is Vier de Lente Festival uitgegroeid tot een evenement waar je niet meer omheen kunt; want als je er nog niet bent geweest, dan heb je er waarschijnlijk wel al van gehoord. Dit wil je niet missen!
Lorem ipsum dolor sit amet, voluptua iracundia disputationi an pri, his utinam principes dignissim ad.
jeffrey-parmentier
Lorem ipsum dolor sit amet, voluptua iracundia disputationi an pri, his utinam principes dignissim ad.
numidia
His verterem consectetuer consequuntur ne, no virtute atomorum usu. Eu quo nemore causae tacimates, eos viderer persequeris an.